Danas je u rad pušten novi sajt Sportskog saveza Srbije.

Sportski savez Srbije je dobrovoljan, nevladin, nepolitičan i neprofitni nacionalni teritorijalni sportski savez za Republiku Srbiju.

Sportski savez Srbije ima status nadležnog nacionalnog sportskog saveza u pogledu ostvarivanja svojih nadležnosti utvrđenih Zakonom o sportu.

U Sportski savez Srbije udružuju se nadležni nacionalni granski sportski savezi, nadležni nacionalni sportski savezi za oblasti sporta, nacionalna stručna i druga sportska udruženja, kao i teritorijalni sportski savezi za autonomnu pokrajinu, jedinicu lokalne samouprave i gradsku opštinu.

U odnosu na prethodnu verziju sajt je modernizovan i unapređen.

Brzi napredak, kako sporta, tako i informacionih tehnologija, na dnevnoj bazi postavlja nove izazove pred sportske organizacije.

Tačna i pravovremena informacija vezana za aktivnosti sportskih organizacija danas je obaveza, a akcenat se stavlja na preglednost i jednostavnost.

Sportski savez Srbije želi da i na ovom polju bude u koraku s vremenom i trendovima i da svi posetioci našeg  sajta imaju pozitivno iskustvo prilikom traženja informacija koje ih interesuju.

Sajt je rađen u u WordPress-u  i korišćen je Responsive Web Design – prilagođen je svim uređajima (prikaz na mobilnim telefonima, tabletima i desktop računarima).

Sve aktivnosti saveza ispraćene su  fotografijama i video snimcima.

 

Pojednostavljen je i pristup dokumentima koji su potrebni članovima Sportskog saveza Srbije.

 

 

U odnosu na prethodni sajt novina je i najava predstojećih događaja i kalendar saveza. Posetioci će biti upoznati i sa predstojećim događajima i aktivnostima saveza, koji će biti pravovremeno najavljivani, kako bi svi zainteresovani mogli da budu u toku  kako bi, nadamo se, došli da posete iste.

 

Sajt koristi sigurnosni protokol (https) i optimizovan je tako da postiže rezultate iznad proseka na GT Metrix testu.

Sajt možete pogledati na adresi: sportskisavezsrbije.rs

POGLEDAJTE SAJT