Danas je u rad je pušten novi sajt Fudbalskog kluba Sinđelić iz Beograda, popularnih crveno belih Orlova. Klub je član Prve lige Srbije.

U odnosu na prethodnu verziju sajt je modernizovan i unapređen.

Brzi napredak, kako fudbala, tako i informacionih tehnologija, na dnevnoj bazi postavlja nove izazove pred klubove.

Tačna i pravovremena informacija vezana za klub danas je obaveza, a akcenat se stavlja na preglednost i jednostavnost.

Fudbalski klub Sinđelić sa tradicijom od preko 80 godina kao jedan od fudbalskih simbola Beograda, želi da i na ovom polju bude konkurentan najboljima i da svi posetioci našeg  sajta imaju pozitivno iskustvo prilikom traženja informacija koje ih interesuju.

Informisanje o čuvenom Sinđi, klubu autentičnog beogradskog šmeka, neće se svesti samo na aktivnosti prvog tima.

Akcenat će biti, osim na kompletnijoj promociji fudbalera i izveštajima sa utakmica (multimedijalni – video, foto, statistika…) i na aktuelnostima iz omladinske škole koja sve više postaje ono što treba da bude – osnova na kojoj će se graditi budućnost kluba.

Posetioci će biti upoznati i sa predstojećim događajima vezanim za klub, koji će biti pravovremeno najavljivani, kako bi svi zainteresovani mogli da budu u toku  kako bi, nadamo se, došli da posete stadion.

Sajt je rađen u u WordPress-u  i korišćen je Responsive Web Design – prilagođen je svim uređajima (prikaz na mobilnim telefonima, tabletima i desktop računarima)

Sajt možete pogledati na adresi: fksindjelic.rs

POGLEDAJTE SAJT